Delta

Alle kinderen een vliegende start

De Touwbaan is onderdeel van Delta. Voor een goede toekomst heb je kansen nodig. Zorgen dat alle kinderen die krijgen, dat is onze missie. Dat doen we samen, vanuit kinderopvang, voorschool en onderwijs. Door samen te staan voor kwaliteit, een doorgaande lijn en locaties waar het fijn werken is. Alle kinderen in Oosterhout en omstreken een vliegende start.

Goed onderwijs

Op onze scholen vind je veel verschillen en dat koesteren we bij Delta. Op die manier is er in Oosterhout en omgeving altijd een school die bij uw kind(eren) en bij u als ouder past. Overeenkomsten zijn er natuurlijk ook. Goed onderwijs en veel aandacht voor eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding vind je op al onze scholen. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze onderwijskwaliteit stevig te borgen en om zelf ook veel van en met elkaar te leren.

Ondersteuning

Vanuit Delta ondersteunen we onze locaties op het gebied van onderwijs en kwaliteit, personeelsbeleid, ICT, huisvesting, financiën en communicatie. Op die manier kunnen zij zich vooral richten op goed onderwijs en goede opvang voor uw kind(eren). Ook zoeken we vanuit Delta, actief de verbinding met onze omgeving, met de gemeente Oosterhout, gezondheids- en welzijnsinstellingen, het voortgezet onderwijs in de regio en andere organisaties en verenigingen in de buurt van onze kindcentra.

Vragen, opmerkingen of ideeën?

Jouw ervaringen, ideeën, meningen en bevindingen doen ertoe bij Delta. Daarom hechten we veel waarde aan medezeggenschap en aan je deelname aan de oudertevredenheidsonderzoeken die we uitzetten. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën voor het onderwijs of de school van je kind(eren), dan is het vaak logisch om daarover contact op te nemen met de school. Heb je vragen of ideeën voor Delta, dan horen we die natuurlijk graag. Neem gerust contact op via secretariaat@stichtingdelta.nl.

Strategisch beleidsplan

Iedere 4 jaar stelt de stichting een nieuw strategisch beleidsplan op. Klik op onderstaande knop om het strategisch beleidsplan 2024-2028 te bekijken.