Onze directeur is Alice van Heuvelen.
Zij werkt volgens het motto: "Yes, we can! Omdat we het SAMEN doen."

Als kinderen 2 1/2 jaar zijn, zijn ze van harte welkom bij ons op school. Ze gaan dan naar PeuterTijd. Daar leren ze spelen met andere kinderen en de basis van het naar school gaan. De peuters worden altijd vriendelijk en warm ontvangen door: juf Gertie, Juf Marijke en juf Mariska.

Na anderhalf jaar, als de kinderen 4 jaar worden, dan gaan ze naar groep 1-2. Samen spelen en werken, en iedere dag iets nieuws leren! De kinderen worden daarin supergoed op weg geholpen door: meester Hans en juf Helma - groep 1-2D, juf Patricia - groep 1-2C, juf Ellen - groep 1-2A en 1-2C, juf Helmi - groep 1-2B, en juf Viola - groep 1-2A. Bij dit team hoort ook nog juf Marieke - groep 1-2B.

Als de basis stevig is het gelegd, is het tijd om steeds schoolser te gaan leren. De kinderen leren lezen, rekenen in werkboekjes, en nog veel meer. Het team van de middenbouw staat iedere dag enthousiast klaar voor de kinderen van groep 3, groep 4 en groep 5! Het zijn: Juf Laura - groep 3A en 3B, juf Ingrid - groep 5B, juf Inge - groep 4B, juf Evelien - groep 5A, juf Adriënne - groep 4A, juf Monique - groep 5B, juf Miranda - groep 3B en juf Daniëlle - groep 4A en 4B. Bij dit team horen ook nog juf Helen - groep 3A en juf Jessica - groep 5A.

Als de kinderen al deze groepen hebben doorlopen, mogen ze naar de bovenste verdieping van de school. Ze leren steeds meer, ook wereldoriëntatie komt erbij, en studievaardigheden bijvoorbeeld. Want langzaamaan komt het voortgezet onderwijs in beeld. De juffen die hen soms streng en toch ook met de nodige humor begeleiden zijn:
juf Daniëlle - groep 7a, juf Kelly - groep 7A, juf Maaike - groep 6 en ondersteuning en vervanging, juf Ellen - Groep 6, juf Michelle - groep 8A, juf Marieke - groep 8A en 8B, en juf Joyce - groep 7B.

De intern begeleider van de school is juf Cindy. Zij draagt zorg voor alle kinderen met speciale onderwijsbehoeften. Leerkrachten, en ook ouders en kinderen, kunnen altijd bij haar terecht. Juf Cindy is daarnaast de vertrouwenspersoon van de school. Dus wanneer je ergens mee zit, tegenaan loopt en/of vind je het moeilijk om het te bespreken? Aarzel niet om een afspraak te maken. Ze biedt een luisterend oor, en zoekt mee naar mogelijke oplossingen. Vanuit een absolute basis van vertrouwen, uiteraard.

Omdat we een grote school zijn, werken we met bouwen en bouwcoördinatoren. Zij denken mee en nemen mee beslissingen in het belang van de school. Zij vragen daarvoor input van de collega's en delen eventuele besluiten met alle collega's. Samen vormen deze collega's het MT, oftewel: het managementteam. Het MT bestaat uit: juf Ellen - bovenbouw, juf Cindy - IB, juf Inge - onderbouw, juf Alice - directeur en juf Evelien - coach.

Op school zijn er heel veel dagelijkse klusjes, die klein lijken, maar vaak van groot belang zijn, We zijn blij hiervoor te mogen rekenen op deze twee kanjers! Het zijn Antoine - administratie/conciërge en Neeltje - vrijwillige conciërge.