Oudervereniging OV de Touwbaan

 

Onze visie 

De oudervereniging wil samen met de school bouwen aan een fijn schoolklimaat. Wij voelen ons betrokken en willen er voor onze leerlingen het maximale uit halen. Door onze talenten op de juiste manier in te zetten, kunnen wij dit realiseren!

 

Als ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen bent u automatisch lid van de ouderverening. Wij kunnen u gedurende het schooljaar om hulp vragen en ook ontvangen wij graag feedback. Samen zullen wij er weer een mooi schooljaar van gaan maken.  

Een greep uit de activiteiten!

Samen met het team van leerkrachten zorgt de OV voor veel leuke activiteiten en organiseren zij (mede) de themafeesten. De school wordt per thema en/of seizoen altijd versierd, ook dit doet de OV. Dit alles wordt betaald van de ouderbijdrage. 

 

· Sinterklaasviering

· Kerstviering

· Carnavalsviering

· Paastraktatie

· Schoolreisje
· Touwbaandag
/Sportdag

· Afscheid groep 8

 
Waarom wordt er een financiële bijdrage gevraagd voor de OV?

Deze activiteiten en feesten worden helaas door de overheid als extra gezien, waardoor er geen geld beschikbaar wordt gesteld. Om dit alles toch mogelijk te maken voor de kinderen van de Touwbaan vragen wij jaarlijks een bijdrage per kind.

Zijn er redenen waarom het bedrag niet betaald kan worden, maar u uw kind(eren) toch graag wilt laten deelnemen aan de activiteiten, neem dan contact op met de directie. Samen wordt er dan gezocht naar een oplossing. 

 

Algemene ledenvergadering

Wij nodigen u graag uit om als lid van de vereniging de algemene ledenvergadering bij te wonen. U ontvangt via het knoopje een uitnodiging. Als ouder(s)/verzorger(s) kunt u tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de OV uw mening delen over de werking en het beleid van de OV, het is immers uw geld wat we gebruiken om de kinderen een extra leuke schooltijd te geven. Tijdens deze vergadering worden ook de inkomsten en uitgaven verantwoord en de begroting voor het volgende schooljaar gepresenteerd.

 

 

Allergieën
Tijdens de themafeesten proberen wij met zoveel mogelijk dingen rekening te houden o.a. met eventuele (voedsel-) allergieën van de kinderen. Dit lukt alleen als dit bij ons bekend is. Helaas is dit niet altijd het geval. Wij willen dan ook vragen aan de ouder(s)/verzorger(s) die een kind met een (voedsel-) allergie hebben om dit bij school kenbaar te maken. Dit kan via onderstaand e-mailadres. Beschrijf zo duidelijk mogelijk voor welk(e) product(en) uw kind allergisch is en welk(e) product(en) uw kind niet mag. Ook is het handig om te vermelden welke producten eventueel wel mogen. Dan nemen wij dit mee tijdens de themafeesten.

Contact?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons

e-mailadres (ovtouwbaan@gmail.com) 

 

Met vriendelijke groeten,

Het dagelijks bestuur van de oudervereniging.

 

Voorzitter: Marieke van der Perk - van Bavel

Secretaris: Armando Karel

Penningmeester: Daniëlle van Korven-van Mook

Voorraad en Decoratie: Nathalie van Ewijk

PR en Communicatie: Belinda Legerstee

 
IMG_6026
IMG_6025
IMG_6024
IMG_6023
IMG_6022
Deze website is gemaakt met Webredactie.nu van web2work