BSO de Baskio

BSO de Baskio biedt verantwoorde opvang voor kinderen in de leeftijd 4 tot 13 jaar.
De kinderen worden van en naar school gebracht, door een pedagogisch medewerker van BSO de Baskio. Wij bieden kinderen een gezellige en huiselijke opvang, waarin leuke en leeftijdsgerichte activiteiten met de kinderen ondernomen worden. Zoals sport, dans en creatieve activiteiten. 

Op alle locaties wordt gewerkt volgens het Pedagogisch werkplan. Dit werkplan voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. Het pedagogisch beleid is na te lezen op
www.kinderopvangoosterhout.nl bij het item "Doelstelling en Kwaliteit". Per locatie is een specifiek werkplan opgenomen. De BSO beschikt, afhankelijk van de groepsgrootte, over meerdere leeftijdsgroepen en bestaat uit voorschoolse opvang (VSO), naschoolse opvang (NSO na schooltijd) en vakantieopvang (VAK).

BSO de Baskio is, het hele jaar, behalve op de door de cao erkende feest- en gedenkdagen geopend op:
Maandag t/m vrijdag van 7.00-9.00u en na schooltijd tot 18.30u.
Tijdens de schoolvakanties en extra sluitingsdagen van de school (ADV en/of studiedagen) op maandag t/m vrijdag van 7.00-18.30u.


BSO de Baskio maakt deel uit van een “brede school”, gelegen in het centrum van Oosterhout nabij het stadspark en de hertenweide. BSO de Baskio vormt samen met KDV de Pop een kindercentrum. Het winkelcentrum is op loopafstand.

Het buitenterrein is een grote gemeenschappelijk speelplaats met veel groen en speeltoestellen.

 

Vervoer van en naar school, uitstapjes, activiteiten, fruit, lunch, tussendoortjes en drinken zijn allemaal in de prijs inbegrepen.

Het gebouw van BSO de Baskio bestaat uit twee verdiepingen, die verdeeld zijn over twee leeftijdscategorieën:

Eerste verdieping: is ingericht voor de kinderen van 4 t/m 7 jaar. Met onder andere een huishoek, verkleedhoek, constructiemateriaal, poppenhuis, spelletjeskamer, een rustige hoek ingericht met banken. De kinderen kunnen daar lekker rustig zitten en bijvoorbeeld een boekje lezen. Verder hebben we ons atelier. Hier kunnen de kinderen heerlijk creatief bezig zijn met kunst en cultuur.

Tweede verdieping: de kinderen van 8 t/m 13 jaar zijn gevestigd op de tweede verdieping. De gehele verdieping heeft verschillende ruimtes. Spelletjeskamer met o.a.airhockey, voetbaltafel, dartbord. Een bibliotheek waar je heerlijk kunt lezen of boeken kunt lenen. Een computerkamer met een Wii en PC. Een technische ruimte waar wij werken met natuur en wetenschap, muziek en dansruimte en de rode kamer die is ingericht door de meisjes van de Baskio. 


                                              

De Stichting Kinderopvang Oosterhout is te bereiken op het nummer: 0162-450322 en via www.kinderopvangoosterhout.nl.
U kunt hier vrijblijvend een informatiepakket aanvragen.

Komt u gerust eens langs bij BSO de Baskio, Slotjesveld 9b, U bent van harte welkom!
Locatiehoofd; Wendy Broens

Tel.nr.: 0162 -431669
 
IMG_6026
IMG_6025
IMG_6024
IMG_6023
IMG_6022
Deze website is gemaakt met Webredactie.nu van web2work