De Touwbaan maakt gebruik van Klasbord. Klasbord is hét communicatieplatform voor het onderwijs. Het maakt de communicatie met het thuisfront snel, leuk, gemakkelijk en veilig. Klasbord is een afgeschermde omgeving en dat is wel zo fijn. Verder is het gratis, zowel voor school als thuis.

De voorschool t/m groep 8 hebben hier een eigen account en daar kunnen de ouders van onze leerlingen lid van worden. Vraag bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) om de aanmeldcode van de groep, download de app op uw telefoon of tablet (of ga naar de website www.klasbord.nl) en volg de groep(en) van uw kind(eren)!
Na aanmelding wordt u door de leerkracht geaccepteerd en kunt u meeleven met wat de kinderen in de groepen zoal doen!

Wij gunnen u als ouders graag een kijkje in onze mooie school!